001.IMG 6441 3

  1. kolovoza 2019. Oldtimer klub Ivanić-Grad organizirao je jubilarni 20. OLDTIMER SUSRET, OTK IVANIĆ RALLY.

Sudjelovalo je134 sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Italije, u 85 starodobnih vozila. Osim revijalnog, manifestacija je bila i natjecateljskog karaktera te se kao takva bodovala za Prvenstvo Hrvatske.

Nakon jutarnjeg okupljanja sudionika u centru Ivanić-Grada te ispita spretnosti na poligonu Zelenjak, povorka sudionika je krenula prema Križu. Poslije gostovanja i okrijepe u Križu, karavana starodobnih ljepotana nastavila je put prema Velikoj Ludini, pa potom ka Čazmi gdje su bili izloženi na gradskom trgu. U poslijepodnevnim satima slijedio je povratak u Ivanić-Grad. Ukupna dužina staze kojom su se kretali sudionici kroz ćak tri Županije, bila je 74 km. U restaurantu Ivanićanka su nakon ručka podijeljena priznanja i pokali za najuspješnije natjecatelje. Oldtimer klub Ivanić-Grad osvojio je 1. mjesto u kategoriji motocikala te 2. mjesto kod automobila.

Video film 20. OLDTIMER SUSRETA, OTK IVANIĆ RALLY možete pogledati na slijedećem YouTube linku: https://www.youtube.com/watch?v=Yeq6ay7o7nA&t=30s