Izvjestio: Zdravko Jambrešić
Poziv za promotivni susret oldtimer vozila  je ove godine u Ivanić Grad privukao neočekivan broj vozila i sudionika. S obzirom da se ove godine naši članovi dosta voze i posjećuju ostala oldtimer druženja malo je koji organizator privukao i premašio brojku od 100 vozila. Mi smo ih ove godine zabilježili  111 što oldtimera, što jungtimera. Dakle uz pratnju došli smo do ukupne brojke od 200 sudionika.  Važan i zanimljiv podatak je taj da smo imali 12 motocikala sa prikolicom što je posebno uveličalo sliku našeg susreta.


više slika možete pogledati >>OVDJE<<

Naša su odredišta bila standardna tako da smo redom posjetili Ladinu i obitelj Kovač, grad Čazmu i gradonačelnika g.Piraka koji je i sam sudjelovao na rallyu sa svojim Jeep Willis-om, Veliku Ludinu i općinskog načelnika g.Pavlovića, općinu Križ gdje su nas dočekali  g. Blažak zamjenik općinske načelnice, te  g.Arbanas i g.Dukarić i na kraju u našem Ivanić Gradu susret smo završili u restauraciji Ivanićanka gdje je domaćica bila gđa. Ankica Bešter predsjednica Turističke zajednice grada Ivanić Grada.

 

 
VIŠE SLIKA POGLEDAJTE U NAŠOJ FOTOGALERIJI >>>ovdje<<<
PROMOTIVNI FILM SA SUSRETA POGLEDAJTE >>>ovdje<<<

Svaki sudionik susreta dobio je poklon majicu i medalju, a novo najbolje uređene ove godine koji su nam došli u posjet nagradili smo pokalima. Na opće iznenađenje stvarno je bilo prekrasnih primjeraka lijepo sređenih vozila. Posebno bih istaknu g.Pekeru iz OTK Zagreb koji je prekrasno uredio svog Fiata i doveo ga u izvrsno originalno stanje. Nagrade je prigodno podijelila gđa. Bešter, gđa. Mihaljević i moja malenkost.


Fiat 1100 E, 1950.g., vl. Ivan Pekera-Kutina

Poslije službenog dijela večere, zahvale i oproštajne riječi domaćina društvo se je nastavilo zabavljati uz domaći sastav koji je uveseljavao goste.

Pozdrav i zahvala svima koji su bili naši gosti i vidimo se do godine!!!