izvjestio: Tomislav Cesar

Već je tradicija da je zadnja subota u srpnju rezervirana za oldtimer rally Oldtimer kluba Sv. Krševan iz Zadra. Okupljanje je bilo na uobičajenom mjestu, vrijeme izvrsno za vožnju, kupanje, feštu. Ekipa uglavnom standardna, ona koja već godinama dolazi u Zadar na jedan ljep neopterećen oldtimerski susret na kojem svi dobivaju pehare i gdje se domaćini trude da se ekipa ljepo provede i ode doma sa ljepim uspomenama.

Nešto je ruta rally-a bila duža tako da smo se vozili od Zadra do Pirovca što je meni osobno i pasalo tako da smo se manje zadržavali na punktovima, a više uživali u vožnji po mjestima Zadarsko - Biogradske obale. Mjesta koja smo posjetili ugostila su nas dalmatinskim specijalitetima što je naravno samo podizalo raspoloženje učesnika, tako da se na kraju i pjevalo uz dvojac (gitara, harmonika) koji su bili zaduženi za uveseljavanje gostiju.

Iz Kluba  nas je bilo četvero učesnika sa dva motocikla, odns. Mladen Crnički moja malenkost i naše pratilje supruge. Mladenov Ural sa prikolicom proglašen je za najljepši motocikl rallya.Posebno su nas se dojmile zahvalnice na kojima je uz ime i prezime učesnika istaknuta i slika vozila učesnika što je dobro jer ako nastave sa ovakvim oblikom zahvalnica u budučnosti moguće se je prisjetiti sa kojim se vozilom učestvovalo na rallyu.

Kompletne dojmove sa rally-a možete pogledati u našoj fotogaleriji gdje se nalaze fotografije vozila i učesnika.