izvjestio: Tomislav Cesar

Karlovački rally koji se bodovao za prvenstvo HROS-a održan je u subotu 02.07.2011. u odličnoj organizaciji Oldtimer moto kluba Karlovac. Trasa je bila zanimljiva i ugodana za vožnju, domačini susretljivi i darežljivi sa sitnim poklončićima koji uvijek razvesele posjetitelje.
Takmičarski dio odnosno staze ispita spretnosti i točnosti izuzetno teške za onoga tko nije prije mogao isprobati prema shemi kombinaciju rasutih čunjeva po poligonu. Ispiti su bili postavljeni tako da su zahtjevali brz tempo vožnje i izuzetnu spretnost vozača. Najteže je bilo prikoličarima koji su morali doslovno paziti da se ne prevrnu. No međutim to je čar ovakovih natjecanja pogotovo jer tu nije bila potrebna štoperica već dobro odmjerena brzina.
Naših je članova nastupilo dvanaest s tim da ih je devet bilo sa licencom HROS-a koji nastavljaju dalje sa takmičenjem za ukupni plasman.

Ostvareni plasman naših članova je bio sljedeći:

 
Klasa E - Tomislav Cesar - Horex Regina 350 - 2 mjestoKlasa F - Goran Podgorski - Moto Guzzi Falcone - 3 mjesto
          - Darko Vraneš - Honda T 250 - 5 mjesto
          - Niko Mamić - Moto Guzzi Falcone -  6 mjesto

Klasa G - Stjepan Dijanić - BMW R 65 - 4 mjesto
           - Marin Cerovečki - MZ ES 175 - 7 mjesto
           - Martina Cesar - MZ TS 250/1 - 9 mjesto


Klasa P - Dragan Drndelić - BMW R 68 - 2 mjesto
          - Mladen Crnički - Ural M 66 - 4 mjesto

Izvan konkurencije - Zlatko Prahin - 1 mjesto

Poredak klubova:

  1. OTK Ogulin
  2. OTMK Karlovac
  3. OTK Ivanić Grad

Nakon takmičarskog dijela uslijedila je opuštajuća vožnja karlovačkom okolicom, a okrijepa i ručak je upriličen u vatrogasnom domu DVD-a Knez Gorice gdje su se domaćini na čelu sa predjednikom mjesnog odbora Knez Gorice g. Tomislavom Vukovićem istakli u gostoprinstvu i svojski se potrudili da budemo ugodno smješteni i počašćeni sa lovačkim gulašem koji je doslovno bio za prste polizat.

                                                   više slika možete pogledati >>>ovdje<<
 
Vožnja je nastavljena u istom stilu moram napomenuti uz stalnu pratnju policije tako da smo cijelo vrijeme bili osigurani i bez prekidanja kolone. Završetak su Karlovčani zamislili druženje uz roštilj na igralištu gdje su  voženi ispiti. Za naš klub je g. Josip Cišper osvojio poklon-pehar za najstarijeg učesnika rally-a, a važno je istači da je jedina žena takmičar bila također članica našeg kluba gđa. Martina Cesar.


Josip Cišper, najstariji učesnik                    Martina Cesar, sa proglašenim najljepšim motociklom rally-a.

 

 

I što reći na kraju, vidimo se i sljedeće godine, mislim da je to dovoljna referenca.