Izvjestio: Tomislav Cesar

Kroz cijeli prošli tjedan u Rijeci se dogodilo niz aktivnosti koje je organizirao Oldtimer klub Rijeka slaveći svoju petnaestu godinu opstojnosti. Međutim kulminacija je bila u petak kada su održali prvu Riječku moto-alku na korzu u centru grada. Četvorica naših članova odlučilo je prisustvovati tom događaju pa su zajahali svoje ljubimce i otputovali na taj događaj.

Drugi dan u subotu 11.06. održan je rally Rijeka 2011. koji je bio sportsko-turističkog karaktera i boduje se za prvenstvo Hrvatskog oldtimer saveza. Klupski smo se već prije organizirali za ovo takmičenje tako da nas je sudjelovalo osmero , te je sve skupa i urodilo plodom time što smo klupski osvojili prvo mjesto.


OTK Ivanić Grad - Učesnici Riječkog rally-a

Trasa samog rally-a je bila Rijeka-Trsat-Draga-Sv.Kuzman-Kukuljanovo-Čavle-Bakar-Drivenik-Crkvenica. Lijepa ruta bez nekakvih napornih uspona opuštena vožnja uz policijsku pratnju. Domaći članovi i njihov predsjednik g.Mišo Rukavina srdačno su nas primili i prilikom stajanja na punktovima potrudili se da nam bude ugodno uz zanimljivi program i okrjepu.

U Crikvenici je bio kraj puta i započinje takmičenje koje je imalo dva dijela, ispit spretnosti i ispit točnosti. Naši članovi su sudjelovali u sljedećim kategorijama:

Klasa E - Tomislav Cesar - Horex Regina 350 - 1 mjesto
Klasa F - Darko Vraneš - Honda T 250 - 2 mjesto
          - Goran Podgorski - Moto Guzzi Falcone - 4 mjesto
Klasa G - Stjepan Dijanić - BMW R 65 - 2 mjesto
          - Martina Cesar - MZ TS 250 - 5 mjesto
          - Marin Cerovečki - MZ ES 175 - 7 mjesto
Klasa P - Mladen Crnički - Ural M 66 - 1 mjesto
          - Dragan Drndelić - BMW R 68 - 3 mjesto

Poredak klubova:

  1. OTK Ivanić Grad
  2. OTK Ogulin
  3. OTMK Karlovac
  4. OTK Rijeka
  5. OTK Delnice 1995.
  6. OTK Zadar

OTK Ivanić Grad - Pobjednička ekipa
 
Završnica Rally-a je upriličena u restoranu "BODULKA" na rivi gdje smo se ugodno proveli i večerali. Na dodjeli se pojavi i gradonačelnik Crikvenice g. Damir Rukavina koji je pozdravio prisutne, zahvalio se dolasku i posjeti gradu Crikvenici, te uručio pehare pobjedničkim klubovima. Na kraju smo bili i počašćeni pićem i palačinkama od gradonačelnika Rukavine i predsjednika OTK Rijeka Rukavine.
 
Dodjela nagrada po Klubovima
 
VIŠE FOTOGRAFIJA MOŽETE POGLEDATI >>>OVDJE<<<