Izvjestila: Martina Cesar

Godišnja skupština održana je 01.04.2011. godine, sa početkom u 19 sati u prostorijama Kluba. Odazvalo se četrdeset stalnih članova uz osam opravdanih koji su prihvatili sve odluke pravovaljanim. 

Nakon uvoda predsjednika Zdravaka Jambrešića koji je pozdravio nazočne članove i uzvanike dogradonačelnika grada Ivanić Grada Iliju Krištića i predsjednika tehničke kulture Ivanić Grad g. Mate Čalušića,  te započeo sa radom Skupštine.

Obzirom da ova Skupština nije bila izborna jednoglasno je usvojen dnevni red i  izabrana su radna tijela Skupštine (radno predsjedništvo, verifikacijska komisija i zapisničar sa dva ovjerovjeritelja zapisnika).
Tajnik Tomislav Cesar pročitao je izvješće o radu Kluba u 2010. godini, te naveo sve ostvarene ciljeve i rezultate koji su bili zadani, te izvijestio članstvo da je tijekom 2010. g. u Klub pristupilo 18 novih članova.
Predsjednik Jambrešić se osvrnuo na plan rada u 2011. godini napomenuo da je potreban veći angažman članstva na nadolazećim takmičarskim susretima, pohvalio ostvarene ciljeve i najavio da ćemo i ove godine održati sve obaveze prema Gradu, Tehničkoj kulturi i Turističkoj zajednici Ivanić Grada.
Materijalno financijsko izvješće podnijela je blagajnica Anka Mihaljević koje je zadovoljavajuće, te izvijestila prisutne da je podnesen i završni račun na vrijeme i da je sa te strane sve u redu.

 

 

 

Nakon ovih iscrpnih izvještaja članstvo je jednoglasno  usvojilo iste.
U slobodnoj riječi naši uzvanici su se obratili članstvu, te pohvalili rad Kluba koji zdušno promovira naš Grad i vrlo rado se odaziva na sve događaje koje Grad i organizira.
G. Krištić  zaželio je i dalje ovako uspješan rad klubu i zahvalio se u ima gradonačelnika na pozivu, te prenio riječi pohvale i zaželio nastavak suradnje.
G. Čalušić je rekao da je Oldtimer klub Ivanić Grad jedan od organiziranijih udruga u Zajednici tehničke kulture koji ima vlastite prostorije za održavanje sastanaka koje su ljepo uređene, te pohvalio sudjelovanje na izložbi tehničke kulture i edukaciji članova prema školskoj djeci tijekom održavanja izložbe.
Po završetku pozdravne riječi  gostiju predsjednik Jambrešić zakljućio je 13.redovnu godišnju Skupštinu i pozvao sve prisutne na upriličeni domjenak.