Ova je godina započela sa povoljnim vremenom za motoriste koji se već uvelike voze po cestama pa je tako nekoliko nas iz Kluba započelo sa neformalnim vožnjama u svom vlastitom angažmanu sa eventualnim bojama Kluba na prsluku. Tako je moj kolega iz Kluba koji živi u Dugom Selu saznao za organizirani blagoslov motocikala u Dugoselskoj crkvi  i  vožnji   Dugoselskim krajem u organizaciji lokalnog MK.  Skupilo se tu oko pedesetak jurilica, nekid-a, castom-a i skutera, te nas dvojca sa naša dva starca koje smo malo priredili za ovaj događaj.

Poslije krače vožnje u skupini, a koja je malo brža nego naše oldtimerske, ali za nas još uvijek dostižna organizatori su nas ugostili na seoskom imanju negdje iznad Božjakovine uz prigodni grah i piće dobrodošlice.

 

 

Na kraju nakon male družbe sa ozbiljnim „motociklistima“ mi oldtimer zaljubljenici odjedrili smo Brckovljanskim i Dugoselskim uličicama i provozali se okolicom laganom vožnjom uživajući u lijepom vremenu i prirodi koja se počela buditi. Ova ugodna vikend vožnja nas je toliko umorila da smo morali zastati kod našeg sponzora u Taxi Grill-u koji nudi izvrsne gastronomske pečenjarske delicije na okrepu.

Preporučujemo ovaj ugostiteljski objekat ako se slučajno nađete u prolsku gdje zasigurno možete pojesti dobru hranu i popiti kvalitetno piće po pristupačnim cijenama.