izvjestio: Krešo

Susret je održan u organizaciji oldtimer cluba Classic bjelovar.
Okupljanje sudionika bilo je na gradskom korzu, gdje je po prijavama bilo  30 automobila i  14 motocikala. Samo je izrazito loše vrijeme (kiša) spriječilo da taj broj bude veči.
Kolona vozila kretala se pod pratnjom policije po zadanoj ruti uz stajanje na navedenim odredištima: veliko trojstvo,velika pisanica,nova rača,šandrovac,veliki grđevac,bj. na svakom odredištu.
 Bili smo toplo dočekani od domačina,počašćeni i smješteni u društveni dom ili neku veču prostoriju,tako da smo se mogli družiti bez obzira na kišu. Napominjem da je hrane,piča i slastica bilo u izobilju,organizatori su se očito pripremili na puno veči broj sudionika i ništa nisu htjeli prepustiti slučaju na svom prvom susretu!dobili smo čak dva ručka u razmaku od  2-3 sata, što je bio jedan od večih napora ovoga druženja (da ne spominjem brdo domačih kolača u novoj rači). Posebno bih izdvojio posjet centru mate lovraka u velikom grđevcu, koji je i rodno mijesto ovog klasika dječje književnosti. Tu smo mogli vidjeti mlin i lokomotivu s tri vagona, kao uprizorenje lovrakovih dijela.
Cilj je bio u bjelovaru u restoranu šljukin-gon,gdje je bio ručak i dodjela priznanja.
Zahvaljujemo se otk classic bjelovar na gostoprimstvu i dobroj organizaciji,te im idučih godina želimo bolje vremenske uvijete!

Galerija slika>>>