Autor: Tomislav Cesar

OTK Ivanić Grad odlučio je ove godine skupno posjetiti oldtimer sajam u Tullnu (A) kako bi članovi mogli kupiti dijelove za svoje ljubimce i posjetiti izložbu starina koju je sajam također ponudio.

Dijelova je bilo dosta više novih nego starih ali se je još uvijek dalo pronaći svakakvih sitnica za male novce. Zanimljivo je da su neki novi dijelovi bili dosta jeftiniji nego u katalozima oldtimer dijelova koji se daju pronaći po internetu. Imali smo sreću jer nije padala kiša pa smo u miru mogli pregledati sve štandove na otvorenom prostoru i u dva paviljona. Obzirom da smo došli dosta rano ući se je moglo samo pojedinačno uz ulaznicu po cijeni od 13 €. Inače za grupe od min 20 posjetilaca cijena ulaznice od 09,00 sati je bila 7 €. Na sajmu smo sreli i veselu ekipu iz OTK Međimurje, a naš autobus su sa nama podjelili i članovi iz prijateljskog nam OTK Siska.
 
Što reći na kraju, besprijekorna organizacija velika ponuda gotovih, uređenih vozila, a ćini mi se sve više iz sajma u sajam sve manje originalnih dijelova.  
Slike>>>