izvjestili i foto; Igor V. i Krešo V.

Početak sezone u međimurju se održava u Svetom Martinu na Muri pa smo se tako i mi pridružili. Prva postaja je bila u Novom Marofu gdje smo se našli s kolegama iz drugih mjesta te se zajedno uputili prema odredištu.Iz našeg kluba je sudjelovalo 4 automobila i 6 članova. Tamo se okupilo preko stotinu OT vozila što nas je ugodno iznenadilo.

Po dolasku uslijedilo je pozdravljanje s poznanicima nakon duže zimske pauze te prijava i doručak. Nakon doručka uslijedila je misa na otvorenom te posveta vozača i vozila. Nakon pucnjeve kuburaša oko 12:30 sati krenulo se u kratku vožnju do mjesta Štrigova.Šetnja po Štrigovi uz pizza party i osvježenje uz nekoliko pahulja snijega. Nakon kratke pauze krenulo se na seosko imanje gdje je bila završni ručak ,šetnja po jezeru i razgledavanje svih automobila na jednom mjestu.

Po povratku navratili smo do muzeja Šardi koji je ove godine izložio automobil pogonjen na drva. Gospodin šardi ima u kolekciji dosta automobila marke TATRA koja kod nas baš i nije bila zastupljena pa je bilo zanimljivo pogledati neka tehnološka rješenja.

Više slika OVDJE

  Iako su četiri naše posade putovale u sv Martin na Muri nismo zanemarili ni naše prijatelje iz Našičkog OTK. Uskrsni ponedeljak trdicionalno je rezerviran za izložbu OT u centru Našica i održava se 17-tu godinu za redom. U našoj tročlanoj ekipi, koja je s dva vozila putovala za Našice, po prvi puta bio je i Vedran Čanađija sa svojim vozilom, te se nadamo da mu se svidio ovakav vid druženja i da smo dobili još jednog aktivnog člana. U Našicama je program počeo doručkom a nastavio se nastupom gradske glazbe i mažoretkinja, te tzv OT igrama. I dok su posjetitelji uživali u izložbi vozila mi smo se družili sa kolegama koje nismo vidjeli cijele zime i prikupljali informacije o ovosezonskim susretima. Nakon ručka, još malo druženja pa slijedi podjela zahvalnica svim sudionicima i klubovima, te pehara najboljima i zatvaranje izložbe.