izvijestio: Tomek

Na web stranici OTK Zabok pročitali smo obavjest o svetoj misi i okupljanju oldtimerista i ostalih motorista kod crkve Svete Barbare u Bedekovčini. Nismo se puno libili odlasku na već poznato nam okupljalište pogotovo kada su vremenske prognoze bile obečavajuće za nedjelju. 

Okupljalište za start preko Grede kod našeg člana Drnde, odlazimo uz jedno zaustavljenje preko Laza i stižemo u Bedekovčinu. Ovaj put odlučili smo uputiti se direktno do crkve gdje smo odmah prisustvovali misi. Nakon mise doručak i doček velečasnog sa kojim se tradicionalno slikamo i primamo blagoslov.

  

više slika pogledajte >>OVDJE<<

Pošto smo u srcu zagorja i nekolicina članova družbe porijeklom je iz ovog kraja uputili smo se putem Stubice. Tamo smo posjetili prijatelje i zajednički se uputila ka bisti Rudolfa Perišina  odali mu počast. 

Na zagorskom bregu netom iznad Stubice smo objedovali te ponukani pogledom na gupčevo polje odvezli se do spomenika seljačkoj buni. S obzirom da je pao mrak i izrodio se prvi problem na motociklu jednog našeg člana brzinski smo zamjenili baterije i krenuli putem Ivanić Grada.

 

Te nedjelje s obzirom da se odvijala Bučijada na kojoj su sudjelovali i naši članovi izlagavši svoja vozila u centru uglavnom automobilski odjeljak kluba zabavio se  izlažući svoja vozila i provodeći vrijeme u ponudi bogatog programa kojega je ponudila turistička zajednica i grad Ivanić Grad. 

Na ovoj izložbi naš, netom punoljetni član Leon M. iz Zagreba, predstavio je svoj nedavno restaurirani Opel Kadett C, kojega je slagao uz pomoć oca, također našeg člana.Uz dva crvena Bmw-a R50/5, vrijedno su se predstavila i dva prikoličara jedan našeg klubskog člana i jedan gostujući član iz Siska. Prikoličari su kao i uvijek izazvali najveće zanimanje najmlađih posjetitelja.

  
više slika pogledajte >>OVDJE<<