izvijestio Tomek

Kako i svake tako je i ove godine predsjednik HROS-a dr.sc. Antun Presečki potaknuo obilježavanje kraja uspješne natjecateljske sezone u klasama "Oldtimer" za automoibile i motorkotače u sjedištu HROS-a u Krapini koji se nalazi u prostoru Presečki grupe. Kako je poredak osobnih natjecateljskih rezultata tako i klupskih koje možete pogledati na službenoj web stranici Hrvatskog oldtimer saveza (za motorkotače pogledajte >>ovdje<< a za automobile pogledajte >>ovdje<<) nebih ih sada nabrajao ponaosob već bih spomenuo poredak klubova:

Motorkotači:

1. Ivanić Grad
2. Rijeka
3. Ogulin
4. Zadar
5. Karlovac
6. Delnice

Automobili:

1. Liburnia classic club
2. Splitski OAK
3. Zadar
4. Rijeka
5. Slavonski Brod
6. Klakson

Proglašenje je bilo popraćeno uz nazoćnost korejskog veleposlanika njegove ekselencije Suh Hyung-Won-a koji je boravio u radnojj posjeti Presečki grupi. Ekskluzivno je predao pokal za osvojeno prvo mjesto u najstarijoj automobilističkoj klasi koja je sudjelovala u natjecanju, klasa E od 1945-60 g. pobjedniku Rajku Hlanuda koji je u sezoni vozio automobil Daimler DB 18 SS iz OTK Liburnia KK iz Opatije.

 

 

Dakako moramo spomenuti da nas je predsjednik g. Presečki kao i svih dosasašnjih godina počastio prigodnim donjenkom i domaćom zagorskom štruklom i kapljicom. Samo viđenje sezone kroz održane rally-e koji su se održavali širom naše domovine prepustićemo za jednu od tema voditelju takmičarskog dijela g.Aljoši Kubaski.