Izvjestio Tomek

Pohodili smo Šenkovec gdje smo se ponovno i ove godine sastali sa cross, enduro, kvad i ostalom terenskom motociklističkom zajednicom. Dodjela nagrada je bila u svečanom tonu. Ambijent „Stare preše“ domaćinski (opuštajući) koji je nakon zvaničnog dijela dodijele nagrada i priznanja po klasama kulminirao. 
Naime domaćin nas je toliko iznenadio kada se uhvatio mikrofona i zapjevao al pari sa pjevačicom iz gostujućeg dvočlanog benda.
 
  
 
Mi Moslavci zagorskih, prigorskih, banijskih i podravskih korijena raspametili smo se uz dobru svirku i pjesmu te se zadržali na dodijeli do iza ponoći kada nas je osoblje skoro pomelo van radi pospreme lokala (lol).
Ne, domaćin je također bio zadovoljan što se netko od gostiju opustio i zabavio na jednostavan pučki način bez uštogljenosti i s isprikom brzog odlaska izazvanog obavezama kao što je to danas uvjetovano brzim i ukalupljenim životom.
 
 
 
Dakle dobar provod, u klasi Oldtimer podjelili smo prva druga i treća mjesta međusobno pošto se drugi županijski klubovi ne žele uključiti u ovakav vid natjecanja.
 
Više fotografija pogledajte >>OVDJE<<
 
RADUJEMO SE PONOVNOM SUSRETU SLJEDEĆE GODINE!!!