text: Mladen Veršić

Oldtimerski klub Ivanić Grad pristupa Hrvatskom savezu povijesnih-starodobnih vozila
Članovi Oldtimerskog kluba Ivanić Grad odlučili su postati redovni i punopravni članovi Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila iz Zagreba. Pristupanjem  Oldtimerskog kluba Ivanić Grad u Hrvatski savez povijesnih-starodobnih vozila, Savez će biti  obogaćen velikim znanjem i iskustvom članova Oldtimerskog kluba Ivanić Grad koje će Savez koristiti u svojem daljnjem radu i djelovanju.
 
Objavljen Pravilnik o natjecateljskim susretima
Pravilnik o natjecateljskim susretima sastavljen je tako da daje organizatorima veliku slobodu  u organizaciji natjecateljskog susreta te o dosjetljivosti organizatora ovisit će ukupan dojam sudionika o susretu. Organizatori moraju imati stalno na umu tehničke mogućnosti sudjelujućih vozila.     
 Svu pomoć u organizaciji natjecateljskih susreta i obavijesti dobivate od Odbora  za natjecanje automobila i motocikla Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila, kojeg čine: 
1. Andrea Weber, predsjednica i član iz Auto-moto kluba  „Stari kotači“, 098 93 22 126, elektronska adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
2. Mladen Crnički,   član i zamjenik predsjednice iz Oldtimerskog kluba Ivanić Grad, 098 93 97 968, elektronska adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
3. Ivan Rabar, član iz Oldtimerskog kluba Histria, 098 712 355, elektronska adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sva tri člana Odbora za natjecanje automobila i motocikla imaju dugogodišnje iskustvo u organizaciji natjecateljskih susreta. Obzirom da je natjecanje otvorenog tipa, zamjenik predsjednice i član odbora, gospodin Mladen Crnički dolazi iz Oldtimerskog kluba Ivanić Grad, kluba koji nije član Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila. To neka vas ne zbunjuje, mi smo otvoreni za suradnju sa svima kojima je opći interes i zajedništvo prvenstveni cilj postojanja i djelovanja.Organizatorima predlažemo da u organizaciji svojih susreta nastoje u određenoj mjeri približiti sudionicima svoj kraj u kulturno-povijesnom i turističkom smislu, jer to je jedan od načina pridobivanja sudionika za buduće susrete.
 
 
Održana godišnja i izborna Skupština Oldtimerskog kluba Ivanić Grad
U petak, 27. siječnja 2017. godine u Ivanić Gradu održana je redovita i izborna Skupština Oldtimerskog kluba Ivanić Grad. Novi - stari predsjednik je Zdravko Jambrešić kao i blagajnica Ankica Mihaljević, novi dopredsjednik kluba je Mladen Crnički, a Željko Šantek je novi tajnik. Sud časti čine Mladen Kirišić, Vinko Medved i Marijan Cerovečki. Peti član izvršnog odbora je Krešo Vučinić.
Pod točkom 9. dnevnog reda prisutni članovi Skupštine obaviješteni su o načinu rada Hrvatskog saveza povijesnih-starodobnih vozila iz Zagreba, njegovim ciljevima i djelatnostima i odgovarano je na njihova pitanja. Istaknuta je potreba zajedništva, prijateljstva i druželjubivosti  među klubovima bez obzira na pripadnost klubova nekom od saveza, jer samo na taj način možemo ići prema naprijed.