izvjestio; Krešo V.
 
Još jednom OT sajam u Strmcu započeo je  službeno sezonu oldtimer druženja. O samom sajmu nema ništa novo za reći, vrlo slićno kao i prijašnjih godina; odlićna organizacija, kolege i kolegice koje nismo vidjeli cijelu zimu, prevladava druženje više nego trgovina... Jedino imam dojam da je bilo nešto više prodavaća, vjerojatno ljudi koji su prije dolazili kao kupci i promatraći usput su ponjeli nešto robe, jer svi mi smo s godinama skupili neke viškove ili smo jednostavno "spašavali" dijelove od starih vozila da ne završe u smeću. Očit je bio i veći broj oldtimer vozila parkiranih oko prostora sajma, što takodjer raduje, jedino postoji opasnost, da ako se trend nastavi nagodinu, organizatori će imati problem s parkirnim mjestima. Sve navedeno budi nadu da u ovo vrijeme posvemašnje recesije ipak bi moglo biti "živo" na oldtimer sceni ove godine!
 
 
 
Drugi dan poslije sajma, naš klub je za članove organizirao, pomalo već tradicionalnu, proljetnu feštu. Dogovor je bio da se svi koji žele i mogu (dio ekipe radi na pripremi hrane i prostora) okupe u nedelju nešto prije podne na parkiralištu Konzuma. Od tamo krećemo na kraću vožnju gradom i nastavljamo do našeg odredišta, a to je klet našeg člana Gorana Podgorskog. Sa nama u koloni su i naši oldtimer prijatelji iz Bjelovarskog i Garešničkog OTK-a, koje smo pozvali ovom prilikom da se malo druže s nama i da još više učvrstimo veze koje stvaramo na brojnim oldtimer susretima. Samo druženje u kleti je proteklo u običajeno dobroj atmosferi uz janjca i odojka s ražnja (zanemarit ćemo i jednog pileka koji se okretao među njima). Bilo je i kolača koje su pripremile vrijedne žene, a i umjerene konzumacije domaćih vina. Uglavnom proveli smo nedeljno popodne u društvu istomišljenika u opuštenoj i pomalo zafrkantskoj atmosferi, koju prikazujemo u našoj foto galeriji. 
Iskoristio bih priliku da se u ime svih učesnika zahvalim obetelji Ferenčaba koji su večim dijelom financirali ovu feštu, a "glavi" obitelji Franji, želimo što skorije potpuno ozdravljenje. Također zahvalu zaslužuje i Goran Podgorski i njegova ekipa koja je pripremala i raspremala hranu s ražnja i prostor za održavanje
 fešte.
 
  
 
Više slika OVDJE