napisao; Krešo V.

Zadovoljstvo nam je konstatirati da smo odradili još jednu uspješnu oldtimersku godinu.Ovdje ću pokušati nabrojati aktivnosti kluba i naših članova u 2013;

 

više slika pogledajte >>ovdje<< 

 

- Trudili smo se da budemo prisutni na gotovo svakom organiziranom susretu ili manifestaciji vezanoj za oldtimere u državi.
- Naši članovi su u nekoliko navrata odlazili i na susrete van granica "lijepe naše". Tako nas je ove godine bilo u Mađarskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, te na sajmovima u Italiji i Njemačkoj.
-Svake godine zadnje nedelje u Kolovozu organiziramo oldtimer susret, ove godine ponovo s takmičarskim dijelom za motoriste
- Motoristički dio kluba angažirano odlazi na takmičarske rally-e HROS-a, što je rezultiralo osvajanjem prvog mjesta u prvenstvu za motocikliste.
-U spomenutom prvenstvu imamo jedinog ženskog predstavnika, Martinu Cesar, koja osvaja treće mjesto u klasi E i potpuno ravnopravno pridonosi osvajanju klupskog naslova.
-Tomislav Cesar, zahvaljujući tome što je tri godine za redom bio prvak u klasi, osvaja prestižni Zlatni trofej HROS-a.
-Članovi kluba tako zvani "Opelaši" odlaze na neformalno druženje u Pulu. Takvih individualnih i skupnih,ali kračih, vožnji ima i među motoristima i ostalim automobilistima.
-Primjetan priliv novih članova, od kojih se neki odmah aktivno uključuju u rad kluba.
-Lagano  pripremamo i restauriramo vozila koja ćemo jednom ponovo vratiti "na cestu", pa smo tako i ove godine nekoliko "oživjeli" I već ste ih mogli vidjeti na nekom od susreta
-Sudjelujemo u radu zajednice tehničke kulture i na taj način educiramo mlade o tehničkoj baštini i potičemo ih na očuvanje iste.
-Druženjem na klupskim sastancima i privatnim feštama ovom našem hobiju dodajemo i socijalnu dimenziju, i tako ostvarujemo  mnoga prijateljstva i poznanstva.
-Uređujemo internet stranicu na koju stavljamo obavijesti za članove i informiramo sve zaineresirane o radu kluba i događajima na oldtimer sceni. I nadamo se da neke podstičemo da zavole ovaj naš hobi!
-Sa naše internet stranice, moderator stranice oldtimeri hr, u nekoliko navrata, kopira naše textove i, mada ih potpisuje našim imenima, stavlja ih bez našeg znanja i odobrenja na svoju stranicu. I tako fino sebi popunjava sadržaj bez puno muke!
-I na kraju uz mnoge aktivne članove kluba nemogu a da ne izdvojim našeg tajnika Tomislava Cesara kao najangažiraniju osobu u radu kluba. Smatram da za svoj trud i zalaganje, zaslužuje barem jedno veliko HVALA !!!