izvijestio; Krešo V.

28. rujna u Bjelovaru se održao 4. promotivni susret oldtimer vozila u organizaciji OTK Classic-Bjelovar. Iz našeg kluba bilo je prisutno sedam OT automobila i bili smo dio od 69 prijavljenih vozila na ovom susretu. Izrazito tmurno jutro vjerojatno je spriječilo dolazak još večeg broja posada! Okupljanje i verifikacija sudionika u centru grada, a nakon otvaranja susreta, do 11 sati bila je izložba vozila.


više fotografija pogledajte >>ovdje<<

Nakon toga smo krenuli u promotivnu vožnju uz pratnju policije,koja je osiguravala sva raskrižja za neometani prolaz naše kolone. Prvo odredište bio je grad Đurđevac, gdje smo se parkirali na trgu i bili posluženi ručkom u vidu odličnog gulaša (op.a.). Nakon toga putujemo do Virja, kratko zaustavljanje za okrijepu i idemo dalje za Kapelu. Tamo nas je dočekao stol prepun domačih kolača, rađenih po starinskoj recepturi i naravno razna pića, a sve uz pratnju muzikaša.

Oko 15 i 30 sati, vračamo se u BJ u restoran Šljukingon, gdje nas očekuje još jedan ručak i podjela zahvalnica i priznanja. Iako je promotivna vožnja bila nešto manje sadržajnija to se nikako nemože reči za završnicu susreta jer je bilo vrlo živo i opušteno na dodjeli. Predsjedniku OTK Classic-BJ g. Saši Novaku u podjeli priznanja pomagali su Zvonimir i Silvio Šavorić, zasigurno najaktivniji članovi ovoga kluba a i zapaženi na cijeloj HR OT sceni, barem što se posjete susreta tiče! Zahvalnicu je dobio svaki sudionik susreta a posebne nagrade teško je pobrojati i među članovima našeg kluba a kamoli šire. Samo se naš predsjednik g. Zdravko Jambrešić morao tri puta ustajati od stola da bi primio neku od nagrada, u svoje ili ime kluba. Treba napomenuti da je u našim "redovima" bio i najmlađi sudionik susreta, Karlo Podgorski, i to naravno nije promaklo organizatorima te su i njega nagradili.

Već sada možemo organizatorima zaželjeti uspješnu organizaciju 5. susreta i obečati naš dolazak, naravno ako okolnosti dozvole !!!
Treba nadodati da je dio naše ekipe u povratku navratio na jednu feštu koju su organizirali članovi oldschoolhr foruma na privatnom imanju. Tamo smo se još družili sa istomišljenicima do kasnih noćnih sati,pa i te fotografije pridružujemo ovoj foto galeriji.