izvjestili: Igor i Paulina V.

28-30. 06. posjetili smo oldtimer susret u Subotici. Susret je bio međunarodnog karaktera pa su tako pored učesnika iz ex Jugoslavije, bili prisutni i gosti iz Njemačke,Austrije i Mađarske. Petak popodne je bio prijem gostiju i parkiraranje vozila te priprema za jutarnju vožnju do Apatina i toplica.

Pohvalno je da su rutu dugu oko 100 km u jednom smjeru odradila i najstarija vozila poput Forda "T" iz 1917 godine.U toplicama je bila izložba za posjetitelje te okrijepa,kupanje u bazenima i ručak. Oko 15 sati smo se zaputili prema Subotici gdje se održala izložba na centralnom gradskom trgu i dodjela nagrada za najstariji i najljepši automobil i motocikl.  Nedjelja ujutro je počela sa sajmom dijelova za starodobna vozila a završila izložbom na Paliću gdje je bilo izloženo oko 110 vozila.

 
više fotografija pogledajte >>>OVDJE<<<

U vremenu prije ručka bio je organiziran posjet ZOO vrtu. Nakon pozdravljanja s domacinima oko 15 sati zaputili smo se prema Valpovu jer smo doznali da se tamo održava mimohod starodobnih vozila. Priključili smo se zadnju sekundu te odradili mimohod po centru grada! Po završetku se okupili u restoranu "kod Mihe" sa kolegama Krešom i Ivicom te društvom iz OTK Našice.Sve u svemu ispunjena 3 dana druženja. Povratak kuci odradili sa kolegama iz kluba.