Izvijestio: Tomek


više fotografija pogledajte >>OVDJE<<

 

UHVIDR-a Ivanić-Grad je 30.06.2013. g. od 09,00 do 19,00 sati u Ivanić-Gradu, na sportskom parku „Zelenjak“, Omladinska bb, u sklopu manifestacija za dane Grada, provela projekt „Branitelji gradu-Da se ne zaboravi“.

Projekt se sastojao od dvije cjeline i to:

U sklopu akcije „Da se ne zaboravi“ u svrhu promicanja vrijednosti Domovinskog rata sa sportskog parka „Zelenjak“ biciklom iz Ivanić-Grada za Vukovar su krenuli članovi UHVIDR-a Ivanić-Grad, te će sa Mariom Stokićem sukladno vlastitom nahođenju i mogućnostima odvesti dionicu puta.

Nakon toga na sportskom parku započelo je takmičenje 22 ekipa braniteljskih udruga i udruga civilnog društva u kuhanju ribljeg paprikaša. Uzorke paprikaša ocijenio je ocjenjivački sud u kojem je bio i voditelj projekta i poznati komedijaš Damir Folnegović-Blaž. Sav skuhani paprikaš je nakon uzimanja uzoraka za ocjenjivanje podijeljen građanima besplatno.


Blaž u društvu ženske vokalne grupe IVE iz Ivanić Grada

Mi smo se kao klub na poziv UHVIDR-e vrlo rado odazvali i dovezli na i u našim oldtimer vozilima, te upriličili na ulazu u Zelenjak malu oldtimer izložbu, te sudjelovali u svemu ponuđenom kao kušaći dobroga fiša.

 

Blaž je sve skupa dobro vodio i zabavljao prisutne natjecatelje i goste uz nastup ŽVG IVE  i domaću tamburu što je dodatno dalo elana natjecateljima da se što bolje potrude u kuhanju fiša. Na kraju je ocjenjivački sud u sastavu g. Vladimir Škrobo (vl. restorana "Baranjska kuća" www.baranjskakuca.cjb.net ), g. Ivan Jantolić (predsjednik HČZ Ivanić Grad) i g. Vlado Barilić (predsjednik UŠR Lonja) sve isprobao i podjelio nagrade, a pobjedu su odnjeli dečki iz Hrvatskog časnićkog zbora Pakrac - Lipik na čemu im i čestitamo.

Ostvareni rezultati i nagrađeni:

1.HČZ Pakrac-Lipik
2.HVIDR-a Ivanić Grad
3.HČZ Vrbovec,
4.Svi ostali sudionici fišijade

No nije to bilo sve od događanja u Ivanić Gradu, već tradicionalno mladi Auto klub  iz Ivanić Grada koji se bavi tuning-om automobila organizirao je izložbu u centru Ivanić Grada na trgu V. Nazora sa bogatim programom i natjecanjem u raznim disciplinama tuning-a automobila, muzičkog razglasa u automobilima i spretnosti ekipa u raznim igrama koje je domačinski klub uprilićio za sudionike ove manifestacije.


više fotografija pogledajte>>ovdje<<