izvjestio: Krešo V.


više fotografija pogledajte >>ovdje<<

 

28.04. u Garešnici je održan 8. rally oldtimer traktora izložba i vožnja spretnosti. Okupljanje je bilo na starom mjestu, gradska tržnica u 10 sati. Okupilo se 18 starih traktora i nešto oldtimer automobila i motocikala koji su imali sporednu ulogu jer ipak je to bio dan traktora.

 

 

 

Nakon vožnje spretnosti i izložbe kolona traktora krenula je u promotivnu vožnju na relaciji; Kajgana-Tomašica- Klokočevac. Na kraju rally-a poslije ručka, svi učesnici dobili su vrijedne i praktične nagrade, a naš član Mladen Vučinić i pehar za najstariji traktor.

 

 

Tri dana kasnije, 01.05. Oldtimer klub "Kurbla" organizira i sajam djelova oldtimer vozila i svih ostalih starina. Sajam se održava u dvorištu kluba, pa smo imali priliku i pogledati klupske prostorije. Sam sajam je naravno više bio prilika za druženje nego za neku ozbiljnu trgovinu, ali neki su pronaši pokoju sitnicu za sebe.U prvomajskom "duhu" domačini su pripremili grah po cijeni od deset kuna pa je i problem ručka bio riješen. Dali će ovaj sajam saživjeti pokazat će vrijeme, ali kao prilika za druženje svakako je vrijedna!

 

   
više fotografija pogledajte >>ovdje<<