Izvjestio ;Krešo V.

U Pučkom Otvorenom Učilištu Ivanić-Grada, od 09.10 do 11.10., održana je smotra tehničkog stvaralaštva ZG županije.Na smotri su bili izloženi radovi udruga, škola i vrtića sa područja gradova ZG županije. Otvorenje izložbe bilo je u četvrtak 09.10. 11 sati, a paralelno se odvijalo prvo kolo modelarske lige ZG županije u organizaciji ZTK grada Iv.-Grada, ZTK ZG upanije i HR ZTK. Na otvorenju izložbe pozdravne govore održali su; Dražen Baotić, predsjednik ZTK Iv-Grada, Ivan Vlainić predsjednik ZTK ZG županije i Željko pongrac predsjednik gradskog vijeća grada Iv-Grada. Nakon otvorenja uslijedila je mala zakuska i počeli su pristizati prvi posjetitelji.
 
 
Naš klub, kao član ZTK, također se predstavio na ovoj smotri, osim raznih fotografija, osvojenih pehara i tehničkih sitnica, u stalnoj postavi izložbe imali smo i tri motocikla. I to; NSU Pretis Primu iz 1962 god. preteća današnjih skutera vlasnika Vlade Bubenika, Miele Motorrad 420 iz 1938 god., 98 ccm, jedini očuvani primjerak u RH vlasnika Davora Karašića i NSU Konzul 350, četverotaktni motocikl iz 1953 god. nerestaurirano vozilo kao primjer koliko posla predstoji u sređivanju istoga, vlasnika Tomislava Cesara. Uprkos godištima i stanju sva tri motocikla su u voznom stanju a dva su i registrirana za cestovni promet. Ispred ulaza u POU izlagali smo svaki dan po tri različita vozila (automobili, traktor i bicikl).
 
 
U subotu zadnjeg dana izložbe još smo dodatno organizirali promociju knjige, "OLDTIMERI U HRVATSKOJ" (izdavaća,Nova knjiga Rast), koja se mogla kupiti po promotivnoj cijeni od 140 kn.Tako smo imali,ako ne najsadržajniji, onda zasigurno najveći izložbeni prostor na ovoj smotri!
 
Više slika OVDJE