izvijestio: Tomislav Cesar

U prostorijama OTK Ivanić Grad društveni dom Lonja organizirali smo 14. godišnju Skupštinu koja je bila izborna, te sljedećeg dnevnog reda:

1. Otvaranje 14. izborna Skupština OTK Ivanić Grad 
2. Izbor radnog predsjedništva Skupštine 
3. Izbor Verifikacijske komisije Skupštine 
4. Izbor zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika
5. Izbor Nadzornog odbora Skupštine 
6. Godišnje izvješće o radu Kluba u 2012. godini 
7. Materijalno-financijsko izvješće 
8. Razrješenje starog predsjedništva 
9. Prijedlog i izbor novog predsjedništva Kluba
10. Plan rada Kluba za 2013. godinu 
11. Rasprava o izvješćima i usvajanje istih 
12. Razno 
13. Zatvaranje 14. izborne Skupštine OTK Ivanić Grad


više slika pogledajte >>ovdje<<

Ukratko tijela kluba koja su obnašala dužnosti prošle četiri godine prema mišljenju članova skupilo je dovoljno povjerenja za nastavak svog rad, te je jednoglasno razriješeno staro i izabrano novo rukovodstvo kluba u sljedećem sastavu:

Zdravko Jambrešić - predsjednik
Darko Podgorski - dopredsjednik
Mladen Kirišić - dopredsjednik
Tomislav Cesar - tajnik
Anka Mihaljević - blagajnik 

Od gostiju na Skupštini su bili nazočni dogradonačelnik grada Ivanić Grada g. Ilija Krištić koji nas je sve skupa pozdravio, te se zahvalio na pozivu. Bilo mu je drago ćuti koliko je klub uspješno nastupao u prošloj godini kako na sportskom planu tako i na onom promotivnom. Osvrnuo se i ukazao kolika je briga grada za udruge koje djeluju na području grada i bave se raznim profilima od kulturnih, sportskih, tehničkih do zdravstvenih, spasilačkih i humanitarnih te kolika se proračunska sredstva izdvajaju  za rad udruga. Najavio je da će u 2013. godini grad svakako izdvojiti sredstva u istoj mjeri kao i prošle godine za svoje građane članove ovih udruga kako bi se poticalo druženje i manifestacije koje udruge organiziraju kroz godišnji plan rada što u konačnici doprinosi većem broju javnih događanja i kulturnih sadržaja grada Ivanić Grada.


M.Biršić, I.Krištić, M.Čalušić, D.Banći

Mate Čalušić predsjednik tehničke kulture Ivanić Grada takođe se obratio Skupštini i pozdravio izbor novog rukovodstva, te naznaćio znaćaj udruge u gradskoj tehnićkoj kulturi, pohvalio sportske rezultate  koje je klub ostvario u prošloj godini. Napomenuo da mu je poznato i to da je Ivanić Gradski oldtimer klub i jedan od snažnijih klubova na području Hrvatske koji svojim gostovanjima po raznim gradovima u zemlji i inozemstvu promovira grad i tehničku kulturu svojim vrijednim vozilima. Zaželio je članovima kluba što bolje ostvarene sportske rezultate u sljedećoj godini.


Ilija Krištić, Mate Čalušić, Ivan Vlainić, Davor Banći

Od gostiju su bili prisutni g. Mario Biršić stručni suradnik za društvene djelatnosti grada Ivanić Grada, tajnik ZTK Ivanić Grad g. Davor Banći i Ivan Vlainić predsjednik ZTK Zagrebačke županije.

Na kraju je Skupštinu zaključio predsjednik Zdravko Jambrešić zahvalio se gostima na lijepim riječima, te članovima na ukazanom povjerenju za ponovni reizbor, te sve prisutne pozvao na upriličeni domjenak.