Izvijestio: Tomislav Cesar

Motociklistička zajednica Zagrebačke županije – Upravni odbor i MCK 97 iz Kluča Brdovečkog  je organizirala svečanu dodjelu nagrada najboljim natjecateljima  2012.godine u disciplinama motocross, supercross, quad cross, enduro i cross country,  te priznanja za doprinos u razvoju moto sporta  u disciplini oldtimer.

Sam čin dodijele nagrada i priznanja bio je organiziran na ugostiteljskom imanju Stara preša, seoskom domaćinstvu koje se  nalazi u mjestu Šenkovec, tridesetak kilometara zapadno od Zagreb, uz samu granicu sa Slovenijom (GP Harmica). Imanje se prostire na 1,7 hektara površine na kojem su smješteni restoran i veliki vinski podrum, jedinstven u ovim krajevima.

 

 

Iz našeg kluba nagrađeno je osam natjecatelja koji su se takmičili u HROS-ovom kup natjecanju čiji se rezultati prenose i na županijsku razinu.
Klasa E: Tomislav Cesar, Stjepan Cepetić, Ivan Murlin
Klasa F: Goran Podgorski
Klasa G: Martina Cesar, Marin Cerovečki
Klasa P: Stjepan Dijanić, Mladen Crnički, Dragan Drndelić


više fotografija pogledajte >>ovdje<<

 

Plakete za razvoj motosporta u disciplini oldtimer dobili su naši prijatelji iz prijateljskog nam oldtimer kluba Stari kotači iz Strmca Samoborskog Tomislav Težak, Dragutin Vojnović i Andrea Weber Janeš no na žalost nisu bili prisutni na ovoj svečanoj dodijeli.

Nakon dodijele nagrada opustili smo se uz bogat švedski stol i dobru kapljicu, te na kraju zahvalili se organizatoru MCK 97 i njihovom predsjedniku Miljenku Pernaru na gostoprimstvu.