izvijestio: Krešo V.

  U Subotu 29. rujna u Bjelovaru se održao 3. oldtimer susret u organizaciji oldtimer cluba "CLASIC BJELOVAR". Iz našeg kluba došlo je šest automobila i deda  Cinšper na motociklu, te smo bili dio karavane od 63 vozila.

Susret je započeo okupljanjem u centru Bjelovara gdje je organizirana i izložba vozila,a nastavljen je vožnjom do sljedećih odredišta:  Prvo smo posjetili spomen područje Barutana, nedaleko od Bjelovara, gdje je za vrijeme domovinskog rata prilikom opsade skladišta municije i eksploziva JNA, u eksploziji, poginulo sedmero Hrvatskih branitelja, kojima smo polaganjem vijenca i minutom šutnje odali počast.

Sljedeće odredište bilo je Rovišće,gdje nas je dočekala izložba od desetak starih traktora, folklorna priredba i zakuska.

U Farkaševcu opet stanka za druženje i okrjepu, pa dalje za Gudovac, tamo smo ugošćeni  na sajamskom prostoru i pogledali lovačku sobu i izložbu malih životinja koja se ovaj vikend tu održavala.

Zadnje odredište Bjelovar (restoran Golub), gdje je održana završna svečanost, poslužen ručak i podijeljena priznanja. Deda Cinšper je odnio titulu za najstarijeg vozača motocikla, a startni broj 100 i sretna ruka male Dore, donjele su sreču gosp. Ferenčabi na izvlačenju lutrije za besplatan vikend u odmorištu Višnjica.

Lijepo vrijeme, dobra ekipa i dobro organizirani susret, opet su zaslužni za ugodno provedeni dan!