izvijestio: Krešo

Garešnički susret oldtimera koji je održan u subotu 01.09.12. posječujemo redovito zadnjih godina pa tako i ove. Razlika je u tome što nas svake godine iz našeg kluba ima sve više, ovaj put osam posada (6 automobila i 2 motocikla).

 


više slika pogledajte >>OVDJE<<
 

Jutarnje okupljanje u Garešnici na starom mjestu-parkiralište gradske tržnice,zatim prijava,kava,doručak...
Naše prvo odredište je Daruvar,vinarija Kovačević,gdje dio naše ekipe dolazi sa malim zakašnjenjem zbog manjeg kvara na jednom od vozila. To nas posebno ne zabrinjava jer kod naših starih vozilica sve je moguće bez obzira koliko bile pripremljenje,ipak su to godine. Valja napomenuti da je obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Kovačević nekoliko dana prije susreta zadesio teški požar jednog gospodarskog objekta ali uprkos tome nisu otkazali sponzorstvo i gostoprimstvo našoj karavani.Sljedeče naše odredište bio je Sirač u kojemu je bilo vrlo živo jer su se održavali "DANI ŠLJIVA I RAKIJE". Tu nam je poslužen ručak i vrijeme smo proveli u odmaranju,šetnji i razgledavanju.Kratki posjet jezeru ŠRU "ŠTUKA" Uljanik i zadnja ruta susreta vodila nas je do mjesta Kajgana gdje smo mogli očekivati pečena jaja za večeru,ali domačin je ipak pripremio nešto bolje :) Na velikom dvorištu ispred klupskih prostorija čekao nas je veliki šator sa stolovima i pićem i klopom u pripremi.Slijedi večera,podjela zahvalnica i pehara te neobavezno druženje.
Zaključak; 60-tak vozila, najavljivana kiša nas je zaobišla, dobra atmosfera, gladan je ostao samo onaj tko ne voli pečenog odojka i kotlovinu sa šampinjonima!