izvjestio; Krešo V. i Mladen V.
 
GA
Na deseti, jubilarni OT susret, u Garešnici iz našeg kluba odlaze 4 automobila i 5 motocikala. OTK Kurbla iz GA, svojom, pomalo osebujoim, atmosferom na susretima svake godine privlaći sve više sudionika.Tako je i ovaj okupio rekordan broj učesnika, i to 53 automobila, 27 motocikla, 7 motocikla iz pratnje i osiguranja,kombi kluba (s logistikom), vatrogasci..., ukupno 150 učesnika iz 15-tak klubova. Svi smo se okupili uprkos tmurnom vremenu i povremenoj kiši, koju su organizatori možda prizvali zato što su kod prijave poklanjali učesnicima, kišne kabanice s logom kluba. trasom Rally-a redom smo obišli  Hercegovac - Veliki Grđevac (centar M. Lovraka) - Grubišno Polje i završna fešta u Kajgani. Loše vrijeme nije spriječilo da se dobro provedemo i podružimo sa kolegama oldtimerašima
  
 
Više slika OVDJE
 
Drugi dan (nedelja), opet dosta naših članova odlazi na OT sajam u Varaždin, gdje se opet družimo, razgledavamo, kupujemo, prodajemo... Sajam je okupio zaljubljenike u "staru kramu" iz svih dijelova naše države i primjetan broj osoba iz susjedne Slovenije. Broj posjetitelja bi vjerojatno bio i veći da se isti dan nije održavao OT susret u SK, ova činjenica je vjerojatno naštetila objema manifestacijama!
 
  
 
Više slika OVDJE
 
SK
U nedelju (07. 09.) održao se 23. Oldtimer susret u Sisku. Nakon prijema učesnika, jutarnje kave i doručka, održao se ispit spretnosti. Dalje smo nastavili po programu susreta i to; 11.30 Polazak u Prnjavor Čuntićki, sudjelovanje u manifestaciji ZRIN.G.REEN CROATIA 2014.Trasa: Sisak-Petrinja-Hrastovica-Hrvatski Čuntić-Prnjavor Čuntićki. Dolazak u Hrvatski Čuntić, postava izložbe vozila, obilazak sa stručnim vodičem obnovljenog samostana iz 18 st. Polazak u Prnjavor Čuntićki, dolaskom postava izložbe vozila, obilazak povijesne izložbe sa stručnim vodičem te upoznavanje sa manifestacijom ZRIN.G.REEN. 13.30-16.00 ručak, slobodno vrijeme- obilazak manifestacije. Povratak u Petrinju, završni dio susreta, svečana večera-restoran „Štuka“, dodjela nagrada i priznanja.Ukupna duljina trase 47 km. "Naših" je bilo; 3 automobila i 3 motocikla, večina nas je bila i dan ranije na susretu u GA. Osvojili smo nekoliko pehara u vožnji spretnosti a  Nebojša Vukelić dobio je jedan od četiri unukatih drvenih pehara i to za najstariji motocikl. Jedna od zanimljivosti susreta su bili i Česi koji su slučajno završili na susretu, tako što su se usputno zaustavili u Sisku, a organizatori su ih nagovorili da učestvuju sa svojom rijetkom Siatom 850 spring:
 
  
 
Više slika OVDJE