Izvijestio: Zdravko jambrešić

Povodom dana općine Brdovec organiziran je  u subotu 16.06.2012. g. sajam obrtništva na koji su uz sve važnije goste Zagrebačke županije pozvani i članovi OTK Ivanić Grad da posjete sajam i uveličaju priredbu izložbom oldtimer vozila. Počašćeni pozivom načelnika opčine g. Alena Preleca 17 članova je sa svojim vozilima krenulo oko podneva put Brdovca. Valja napomenuti da bi odaziv bio i veći no taj dan je bilo i natjecanje HROS-a u Rijeci na kojem su naši članovi također nastupili.

Po dolasku u Brdovec zaparkirali smo se na ulazu u sajam te se pogostili na štandovima koji su nudili kojekakve domače delicije od suhomesnatih proizvoda pa do slasnih i prekrasno dekoriranih kolača. U sklopu sajma bila je i izložba konja koja nas se izuzetno dojmila i nastup tj. umijeće pucanja-rukovanja sa bičem gdje je posebnu vještinu pokazala djevojčica stara 10 godina. Pogledali smo izložbu rezbarija u drvu i posjetili štandove na kojima su predstavljeni stari obrti.

Ugodno druženje nastavilo se uz uvažene goste župana Zagrebačke županije g. Stjepana Kožića, gradonačelnika Grada Ivanić Grada g. Boris Kovačića, općinskog načelnika općine Brdovec g. Alena Preleca, te direktora turističke zajednice "Savsko-sutlanske doline i brigi" g. Stjepana Esiha.

više fotografija pogledajte >>OVDJE<<

Nakon razgledanja i druženja po štandovima Brdovca odlučili smo ručati u krugu obitelji, te se sa našim prometalima uputili u grad Dugo Selo kod našeg klupskog člana Nike koji nam je pripremio ručak u svom ugostiteljskom objektu TAXI GRILL-u gdje možete pojesti najbolje ćevape i kebab u ovom kraju.